Maksu- ja toimitusehdot

Viipurin Koirat ry:n verkkokauppa on eläinsuojeluyhdistys Viipurin Koirat ry:n (2462873-2) kannatustuotteiden myyntisivusto. Kannatustuotteiden myynnistä saatava tuotto käytetään eläinsuojelutyöhön. 


Maksuehdot

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Voit maksaa ostokset tilauksen yhteydessä verkkopankissasi. 

Checkout on turvallinen maksutapa. Yrityksellä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, Checkout on välittänyt maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Viipurin Koirien verkkokaupassa käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitovat seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.


Toimitusehdot

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissä ovat Postin ja Matkahuollon palvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Pääsääntöisesti toimitusaika on 7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Eettiset kortit ovat digitaalisia tuotteita, jotka toimitetaan pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa tilauksesta sähköpostitse. Eettiset kortit eivät ole palautettavissa. Eettisen lahjan ostaja osallistuu Viipurin Koirat ry:n järjestämään rahankeräykseen (Viipurin Koirat ry:n rahankeräyslupa RA/2020/903).


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa on ongelmia tai haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, olethan yhteydessä.

Huomioithan, että verkkokauppamme pyörii vapaaehtoistyönä, emmekä voi aina olla heti tavoitettavissa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot: tilaukset@viipurinkoirat.fi